Veelgestelde vragen

Sinterklaas en zijn Pieten hebben een werk- en opslaglocatie gevonden aan de Urkhovenseweg 23 in Eindhoven.

Ja, dit is verplicht. Wij willen ons graag goed voorbereiden, zodat jullie bezoek vlekkeloos verloopt. Ook hebben wij vooraf gegevens van jullie kinderen nodig.

Speciaal voor bedrijven en (sport)verenigingen kunnen wij speciale tarieven aanbieden bij afname van meerdere tijdslots. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden en een vrijblijvende prijsopgave via het contactformulier.

Een boeking is bij het Party Pieten Pakhuis als er een contract naar jou is toegestuurd via e-mail. Dit wordt gedaan als alle gegevens binnen zijn (wat je wilt boeken en met hoeveel personen met daarbij  jouw contact- en adresgegevens). Bij een last minute boeking kan een email, sms of whatsapp voldoende zijn. Zie voor meer informatie hierover onze Algemene Voorwaarden.

Jullie bezoek aan het Party Pieten Pakhuis is coronaproof. Wij zorgen ervoor dat meegenomen volwassenen op gepaste afstand foto’s kunnen maken. Sinterklaas zal de kinderen niet op schoot nemen, maar gaat wel met ze op de foto. 

Ja, alle prijzen die je ziet zijn allemaal inclusief BTW.

Wij werken met roetveeg en de traditionele zwarte Piet.

Bij het Party Pieten Pakhuis ontvang je een bevestiging samen met een Ideal betaallink. Hiermee kun je via je eigen bank de betaling verrichten.

Jullie worden verwelkomd door één van onze Pieten en die neemt je direct mee naar Sinterklaas. Na 5 minuten worden jullie opgehaald door één van de spelletjespieten waarmee de kinderen het Pietendiploma gaan halen. Daarna gaan de snoeppieten met de kinderen aan de slag met allemaal extra lekkernijen.

Je kunt in de openbare parkeervakken wachten in de straat of tegenover het Party Pieten Pakhuis op de parkeerplaats bij de flats. 1 minuut voor je tijdslot ingaat kun je bij het Party Pieten Pakhuis parkeren in één van de 4 parkeervakken.

Ja, het is natuurlijk mogelijk een boeking te annuleren. Wel zijn er bijna altijd kosten mee gemoeid. Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Als jouw vraag ontbreekt kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via telefoon op het nummer +31 (0)40 2572174 of via ons e-mailadres; info@partypietenpakhuis.nl.