Stappenplan

 • Stap 1

  Reserveer via het online formulier (stap 1) de datum en het tijdslot die je zou willen.

 • Stap 2

  Geef via het online formulier (stap 2) de gegevens van de deelnemende kinderen zo volledig mogelijk door.
 • Stap 3

  Geef via het online formulier (stap 3) de overige informatie aan, adresgegevens, wat voor soort auto, wetenswaardigheden en of je wel of niet extra cadeaus aanlevert.
 • Stap 4

  Bij het Sinterklaasfeest horen cadeautjes! Lever ruim een week voor jouw gekozen datum een cadeau aan voor jouw kind(eren). Dit kan iedere werkdag tussen 10.00 en 12.00 uur. Meld dit vooraf wel even aan, zodat wij de administratie hiervoor kunnen verzorgen. Dit cadeau krijgen de kinderen na afloop van het bezoek van Sinterklaas of één van zijn Pieten.
 • Stap 5

  Heb je al deze stappen gevolgd? Dan heb je nu de finish bereikt en kan de pret gaan beginnen! Afwachten tot de dag van jullie reservering!
 • Stap 6

  Op de dag van reservering. Kom met de kinderen naar ons toe, u kunt parkeren in de openbare parkeervakken in de straat. 1 minuut voordat jullie gekozen tijdslot opent, kunnen jullie bij het Party Pieten Pakhuis parkeren. Hier zal een Piet jullie opwachten en verder begeleiden. Eerder parkeren bij het Party Pieten Pakhuis is niet mogelijk.
 • Stap 7

  De kinderen zullen bij Sinterklaas op gepaste afstand op bezoek gaan (+/- 5min) en daar alles kunnen vragen wat ze maar willen weten. Uiteraard wil Sinterklaas ook het één en ander van de kinderen weten. De meegekomen ouders/begeleiders (maximaal 2) krijgen een aparte plaats om foto’s te maken of om te filmen. Hierna gaan de pieten aan de slag met de kinderen. Een suikerspin en popcorn mogen natuurlijk niet ontbreken. Ieder kind mag grabbelen voor een cadeau, zodat elk kind met iets naar huis gaat.
 • Stap 8

  Het eventuele cadeau dat door jullie zelf is aangeleverd, wordt op het einde van het bezoek aan het Party Pieten Pakhuis gegeven. Sinterklaas en de Pieten zullen vragen om dit thuis pas open te maken en daar extra hard te zingen, zodat wij het in het Party Pieten Pakhuis kunnen horen.
 • Stap 9

  Jullie worden terug naar de auto gebracht en vertrekken naar huis om daar te kunnen nagenieten en na te praten over het bezoek aan het Party Pieten Pakhuis.